O NAMA

GRAFIČKI DIZAJN • WEB DIZAJN • OFFSET ŠTAMPA • DIGITALNA ŠTAMPA

Kreativna agencija sa kompletnom uslugom dizajna i štampe

Usmereni smo ka stvaranju modernih vizuelnih rešenja iz oblasti grafičkog dizajna, čime dopirinosimo kvalitenoj prezentaciji vaših proizvoda i usluga u vašem marketinškom nastupu.

Naši klijenti dobijaju punu uslugu, od početnih konsultacija i planiranja identiteta do štampe reklamnog materijala.

Ulaganje u vizuelni identitet vašeg preduzeća ili proizvoda je jednokratna, ali dugoročna investicija koja gradi uspešan imidž i razvija njen brend.
Nudimo originalnost, kvalitet, brzinu i povoljne cene.

Cilj je da klijente rasteretimo tako što ćemo identitet njihove delatnosti preuzeti u naše radne fajlove i proizvesti najbolja vizuelna rešenja, stvoriti komunikacionu strategiju i pomoću nje kreativnu i efikasnu reklamu, koja odgovara poslovnim ciljevima i marketinškim planovima naših klijenata.

Naša strast je strateško planiranje, aktivan i precizan rad, uz stalnu vezu sa klijentom i kreativna ostvarenja koja su uvek prilagođena zadatku.
Bilo da imate samo ideju ili već znate kakvu prezentaciju želite, mi smo otvoreni za sve konsultacije i realizacije prema vašem senzibilitetu.

PROCES RADA
PREMA VAŠIM ZAHTEVIMA

Kako bi obuhvatili ceo proces stvaranja dizajna od ideje i nacrta do realizacije naš tim se bavi izradom vizuelnog identiteta, štampanih medija i izradom sajtova.

U toku realizacije ideje i vi ćete biti uključeni u svaki korak rada, jer želimo da aktivno ispratite kompletan proces. Podrška i saradnja se može nastaviti i nakon realizovanog projekta.

Na kraju takvog projekta ostaje trag kojim ćete biti zadovoljni i vi, a i naš tim.

Ukoliko imate želju za promenom i ideju, biće nam zadovoljstvo da učestvujemo u realizaciji. Od nas takođe možete očekivati kreativne predloge za vaš novi vizuelni identitet.

NAŠE VEŠTINE

GRAFIČKI DIZAJN I ŠTAMPA GALERIJA

IZRADA SAJTOVA GALERIJA